Verksamheten2019-12-18T13:59:28+00:00

Vår dansverksamhet

Dansverksamheten äger rum i olika lokaler i Nacka (Järla skolas gymnastiksal, Järlahuset och i Myrsjö sporthalls stora danslokal). Sommarläger hålls varje år i augusti. Våra terminsavslutningar (maj och december) är mycket populära, och föräldrar, syskon, mor- och farföräldrar mycket välkomna.

Våra tränare

Tiodansträningen leds av föreningens huvudtränare Maria Bild. Maria har stor tävlingserfarenhet, både nationellt och internationellt. Maria är även känd från ”Let´s Dance” där hon lärt kändisar att dansa tiodans, bl.a. Måns Zelmerlöw (1:a), Oscar Zia (2:a) och Marcus Schenkenberg (3:a). Maria har också tillsammans med Sveriges bästa dansare deltagit i Tobias Karlssons succédansikaler ”En dans på rosor” och ”Dansa samba med mig”.

Vår andra tränare William Wong är en erfaren tiodansare som har dansat i 14 år och tävlat i A-klass. Han har undervisat i 5 år och genomgått ledar- och dansutbildningar. Han har tidigare även dansat flera olika stilar, samt balett och isdans. William är mycket motiverad och passionerad för dans.